Ik graag iets voor jou

Ik ben Femke en ik inspireer je graag om (samen) te creëren. Ik (ver)leid je om alles zichtbaarder te maken. Tekenen staat daarbij centraal. Of je nu zelf de stiften op wilt pakken of dat graag aan mij over laat.

Ik hou ervan ideeën, problemen en kansen zichtbaar te maken. Vanaf 2017 teken ik volop en iets korter dan een jaar geleden besloot ik dat het de hoogste tijd was om mijn ondernemersdroom na te jagen. Omdat ik persoonlijk wilde groeien buiten mijn comfortzone, nieuwe dingen wilde leren. En omdat ik jou wil helpen om beTEKENisvoller te zijn.

Oh ja en als moeder van 2 pubers en als vrouw van een beelddenker zijn ook thuis de tekeningen niet meer weg te denken.
Ik vind het leuk om samen te werken met “andersdenkers” die graag het beste uit zichzelf en hun omgeving willen halen. Herken je jezelf daarin? Dan lijkt het me leuk je te leren kennen.

Visuele groetjes, Femke van Voorthuizen

van praatjes naar plaatjes met...

Inspireren

Creativiteit

Als we het niet kunnen tekenen, zijn we niet concreet genoeg. Dat heeft niets te maken met tekenskills en alles met de echte boodschap. Dus wees creatief en maak die zichtbaar.

Lef

Tekenen zorgt dat je met je billen bloot gaat. Dat is best spannend. Het vraagt lef om te experimenteren. Onthoud: vallen is niet erg...blijven liggen wel.

Lol

Tekenen maakt communiceren laagdrempeliger en leuker. Het legt verbindingen in je hersenen die je doen glimlachen.

Respect

Tekeningen laten je dingen zien. Dat kan confronterend zijn. What you see is what you get. Waardeer daarbij jezelf, elkaar en je omgeving.

Leuk dat ik je mag inspireren!

Inspireren

Je vindt een beTEKENisvol bericht in jouw mail.