"Als je het niet kunt tekenen, ben je niet concreet genoeg."

Ik ben Femke en ik inspireer je graag om (samen) te creëren. Ik verleid je daarbij om alles zichtbaarder te maken, door het te tekenen. Of je nu zelf de stiften op wilt pakken of dat graag aan mij over laat.

Ik hou ervan ideeën, processen, problemen en kansen zichtbaar te maken. Hoe complexer, hoe uitdagender. Met HR en Lean management in mijn rugzak, vond ik in 2017 een supertool om dit sneller te kunnen doen, tekenen.
In 2019 besloot ik dat het tijd was om mijn ondernemersdroom na te jagen. Omdat ik persoonlijk wilde groeien buiten mijn comfortzone, nieuwe dingen wilde leren. En omdat ik jou wil helpen abstracte boodschappen, complexe processen en containerbegrippen concreet te maken. Zodat ze gemakkelijker en doelgerichter zichtbaar kunnen worden.

Oh ja en als moeder van 2 pubers en als vrouw van een beelddenker zijn ook thuis de tekeningen niet meer weg te denken.
Ik vind het leuk om samen te werken met “andersdenkers” die graag het beste uit zichzelf en hun omgeving willen halen. Herken je jezelf daarin? Dan lijkt het me leuk je te leren kennen.

Visuele groetjes, Femke van Voorthuizen

Samen van praatjes naar plaatjes met...

Inspireren

Creativiteit

Als we het niet kunnen tekenen, zijn we niet concreet genoeg. Dat heeft niets te maken met tekenskills en alles met de echte boodschap. Dus wees creatief en maak die zichtbaar.

Lef

Tekenen zorgt dat je met je billen bloot gaat. Dat is best spannend. Het vraagt lef om te experimenteren. Onthoud: vallen is niet erg...blijven liggen wel.

Lol

Tekenen maakt communiceren laagdrempeliger en leuker. Het legt verbindingen in je hersenen die je doen glimlachen.

Respect

Tekeningen laten je dingen zien. Dat kan confronterend zijn. What you see is what you get. Jezelf en je omgeving waarderen staat daarbij voorop.

Leuk dat ik je mag inspireren!

Inspireren

Je vindt een beTEKENisvol bericht in jouw mail.